Sport

Na području Općine Drenovci djeluju četiri nogometna kluba, i to:

Nogometni klub Borac, Drenovci je osnovan 1929. godine, kao jedan od prvih nogometnih klubova na području Cvelferije. Trenutno se natječe u II. županijskoj nogometnoj ligi Vukovarsko-srijemske županije.

NK Posavac, Posavski Podgajci je nogometni klub iz Posavskih Podgajaca, koji je osnovan 1930. godine. Trenutačno se natječe se u 2. ŽNL Vukovarsko-srijemskoj.

NK Sloga, Račinovci, je nogometni klub koji djeluje od 1929. godine. Nogometni klub “Sloga” je osvajao kup bivše općine Županja, bio je pobjednik liga u kojima se natjecao. Boja kluba NK “Sloga” Račinovci je plava, ima u svom pogonu i mlađe selekcije, a to su pioniri i juniori (nisu stalni zbog nedostatka igrača i zbog velikih troškova). Igrači iz NK “Sloga” su odlazili i sada odlaze igrati u okolna sela iz Cvelferije, u Županju (NK “Graničar”, NK “Sladorana”) i u BiH.

NK RAŠK, Rajevo Selo je nogometni klub iz Rajevog Sela, osnovan je 1932. godine. Trenutačno se natječe se u 2. ŽNL Vukovarsko-srijemskoj.

Pored promicanja i njegovanja nogometa,  na području Općine Drenovci djeluje i Teniski klub Cvelferija u Račinovcima, a koji je osnovan 2000. godine