Poljoprivredno poduzetnički inkubator Drenovci d.o.o. za usluge 

“Poljoprivredno poduzetnički inkubator Drenovci d.o.o. za usluge”  je trgovačko društvo, čiji je osnivač Općina Drenovci a osnovano je 2016. godine u okviru projekta Poljoprivredni poduzetnički inkubator Drenovci.

Poduzetnička je potporna institucija koja poduzetnicima u početnim fazama, od osnivanja do prvih nekoliko godina rada pomaže u razvoju kroz subvencionirani najam prostora, edukacije, informiranje i savjetovanje. Aktivnosti Poljoprivredno poduzetničkog inkubatora usmjerene su u svrhu pokretanja poduzetničke aktivnosti u sektoru poljoprivredno-prehrambene djelatnosti s naglaskom na stvaranje proizvoda veće dodane vrijednosti.

Podupiranjem razvoja malog i srednjeg poduzetništva kroz osiguravanje poslovnog prostora i pružanjem usluga želi doprinijeti lokalnom i regionalnom razvoju, te smanjenju nezaposlenosti.

Poljoprivredni poduzetnički inkubator Drenovci osim mogućnosti subvencioniranog najma poslovnog prostora pruža i usluge prerade po tržišnim cijenama.

 Usluge koje pružamo u našim prostorima možete pronaći na navedenom linku: https://ppinkubator-drenovci.hr/cjenik/

Kako smo dostupni na našoj internet stranici https://ppinkubator-drenovci.hr/ tako smo dostupni i putem društvenih mreža: Facebook https://www.facebook.com/ppi.drenovci

 Aktualni Javni natječaj za subvencionirano korištenje poslovnih prostora i usluga Poljoprivredno poduzetničkog inkubatora Drenovci d.o.o. za usluge možete pronaći na navedenom linku: https://ppinkubator-drenovci.hr/javni-natjecaj/

Kroz naš rad želimo se približiti svima na području Cvelferije te omogućiti podršku i usluge koje ispunjavamo!

Sve dodatne informacije možete dobiti na:

 Adresi: Vladimira Nazora 131, 32257 Drenovci

 e-Mail: info@ppinkubator-drenovci.hr

 Telefon: 032/554-390