PLAN RAZVOJA OPĆINE DRENOVCI ZA RAZDOBLJE 2022. – 2027. GODINE

Poštovane sugrađanke i sugrađani,

u tijeku je izrada Plana razvoja općine Drenovci za razdoblje 2022.-2027. godine. Plan razvoja općine je strateški dokument od ključne važnosti za Drenovce, Đuriće, Posavske Podgajce, Račinovce i Rajevo Selo koji će biti temelj svih budućih planiranih aktivnosti, projekata i programa. Plan razvoja definira, kroz misiju i viziju, strateške ciljeve razvoja općine koji će odrediti budući smjer razvoja općine Drenovci.

Upravo zbog iznimnog značaja ovog dokumenta, Općina Drenovci poziva sve sugrađanke i sugrađane, poduzetnike, predstavnike civilnog i javnog sektora te sve ostale dionike da se aktivno uključe u kreiranje budućeg Plana razvoja općine Drenovci.

Svoj doprinos kreiranju Plana razvoja općine Drenovci možete ostvariti izražavanjem svojih potreba, interesa, mišljenja i preporuka popunjavanjem anketnog upitnika koji se nalazi na službenoj internetskoj stranici Općine.

Uz anketne upitnike koji su postavljeni na internetskoj stranici za građanstvo, poduzetnike i predstavnike civilnog sektora, poduzetnici i organizacije civilnog društva bit će i izravno kontaktirani za izražavanje specifičnosti vezanih uz njihovo poslovanje i djelovanje.

Kako bi ovaj dokument bio što kvalitetniji, od iznimne je važnosti da svi zainteresirani izdvoje nekoliko minuta te ispune anketni upitnik.

Anketne upitnike možete popuniti do 30. rujna 2021. godine.

Anketni upitnici su na sljedećim linkovima:


1. Građanstvo

2. Poduzetnici

3. Civilno društvo

Zahvaljujemo na suradnji,
Općina Drenovci.


Lijep pozdrav,

Ružica Bičanić, mag.oec.
Direktorica

LAR Vjeverica d.o.o.
Vladimira Nazora 8
32257 Drenovci
T/F: 032 830 477
M: 099 878 26 73
eM: vjeverica.drenovci1@gmail.com
Web: www.lar-v.com