Promocija projekta „Program zapošljavanja žena Općina Drenovci 2“

Od 21. svibnja do  26. svibnja organizirana je promocija projekta „Program zapošljavanja žena Općina Drenovci 2“ koji je sufinanciran u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014 – 2020.  iz Europskog socijalnog fonda. 

Ukupna vrijednost projekta je  4. 836. 735, 00 kuna. 

Od početka provedbe projekta prošlo je već 10 mjeseci, te je u okviru projekta zaposleno 55 žena s područja Općine Drenovci koje se trenutno brinu o 372 krajnja korisnika.

U cilju informiranja zainteresiranih o aktivnostima i napretku provedbe projekta putem promo pulta u svih 5 naselja Općine Drenovci izložen je projekt, te su prigodno podijeljeni promotivni materijali.

U svim naseljima Općine Drenovci promo pult je bio posjećen od strane mještana od koji su pojedini korisnici koji su zadovoljni s dosadašnjim uslugama koje primaju od zaposlenih radnica, te ostalih osoba koje su iskazale interes za projekt u vidu mogućnosti zapošljavanja u sljedećoj fazi projekta.

Rezultati projekta su primjer dobre prakse koja bi se i dalje trebala nastaviti, te motivacija za intenzivnije korištenje EU fondova.
Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Općine Drenovci.